TRMS

TRMS BIO Angus Hovězí Rump Steak

cca 310 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ

Od českého farmářeVyzrálé masoBIO

cca

 300,90 Kč 973,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vyzrálý hovězí BIO rump steak od společnosti The Real Meat Society. Balení obsahuje jeden steak.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: 5 týdnů

Maso z kraviček, které jsou z plemene aberdeen angus, jsou celý rok na pastvě, kde se živí trávou či senem. Rostou pomalu v krásné přírodě Šumavy či Vysočiny. Maso je za sucha vyvěšené minimálně 5 týdnů, čímž získá úžasnou výraznou chuť.

The Real Meat Society je o práci s malými farmáři, o podpoře udržitelného hospodaření a o tom, abychom vídali v naší krajině hospodářská zvířata venku na pastvách. Jsou prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR. 

Použití

Rump steak je maso steakové, vyžaduje tedy rychlou přípravu. Maso připravte na velmi rozpálené pánvi nebo grilu. Nechte odpočinout a až poté nakrájejte. Maso tak zůstane krásně šťavnaté.

O výrobci

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Skladování

Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

The Real Meat Society s.r.o.
Klimentská 1652/36
110 00, Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Rump Steak - hovězí steak bio
Hovězí maso z květové špičky