TRMS BIO Angus Minute Steak plátek z hovězí kýty

cca 290 g
Od českého farmářePrémiová kvalitaVyzrálé masoBIO
Vyprodáno. Očekáváme v pondělí.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Steak ze štastné kravičky

Špičkové maso z vyhlášeného řeznictví TRMS zraje pět týdnu a pochází z místních chovů, kde zvířata žijí přirozený a spokojený život.

Vyzrálý hovězí BIO minute steak z hovězí kýty od společnosti The Real Meat Society

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: 5 týdnů

Maso z kraviček, které jsou z plemene aberdeen angus, jsou celý rok na pastvě, kde se živí trávou či senem. Rostou pomalu v krásné přírodě Šumavy či Vysočiny. Maso je za sucha vyvěšené minimálně 5 týdnů, čímž získá úžasnou výraznou chuť.

The Real Meat Society je o práci s malými farmáři, o podpoře udržitelného hospodaření a o tom abychom vídali v naší krajině hospodářská zvířata venku na pastvách. Jsou prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR. 

Použití

Steaky jsou slabounké, takže je nutno je smažit velice rychle na velmi horké pánvi. Ideální masíčko do sandviče, který se nemusíte bát nachystat ani svému dítku. 

O výrobci

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Skladování

Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

The Real Meat Society s.r.o.
Klimentská 1652/36
110 00, Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.