Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Mořský vlk filet s kůží

Tento produkt již není v nabídce.
Kategorie:
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Čerstvý filet z mořského vlka uloveného ve středozemním moři. Jeho bílé, velmi jemné a aromatické maso obsahuje jen velmi malé množství kostí.

Ryby jsou zabalené do SKIN folie, která poskytuje dokonalou ochranu. Ryby vydrží čerstvé až několik dní, aniž by se to projevilo na jejich kvalitě (navíc se lépe skladují v lednici).

Mořský vlk, vlastním názvem Morčák evropský, žije ve vodách východního Atlantiku. Je řozšířen od serverního Norska až po Maroko a dále na Kapverdské ostrovy a do Senegalu. Znám je i ze Středozemního a Černého moře.

Použití

Vhodné pro smažení, pečení nebo grilování.

Vyzkoušejte tento chutný recept na Filety z mořského vlka s citronovou omáčkou:

Filety opláchneme pod tekoucí studenou vodou a důkladně osušíme. Stranu s kůží důkladně osolíme a opepříme. Filety zprudka opečeme dozlatova v rozpálené pánvi na troše olivového oleje. Nejdříve opečeme na straně s kůží, pak i z druhé strany. Před koncem opékání přidáme do pánve (ne na ryby) 2 lžíce třtinového cukru, který necháme rozpustit. Přidáme šťávu ze 2 citronů, povaříme a kroužením pánve filety obalíme v připravené omáčce.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–2 °C.

Složení

Vlk mořský(Dicentrarchus labrax)

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.