Pštrosí Vršek Pštrosí steak

cca 440 g
Od českého farmářePrémiová kvalita

cca

 322,52 Kč 739,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Chlazené a vyzrálé maso z nejkvalitnější hřbetní části pštrosa.

Nejdůležitějším procesem je takzvané zrání masa, kdy se maso stává jemnějším a jeho chuť je výraznější. Za všechno může přirozená přeměna enzymů, kdy se glykogen mění na kyselinu mléčnou, která působí protimikrobiálně a maso přirozeně zraje.

Důležitou podmínkou je zachovaní stanovených teplot, vlhkosti a doby zrání, tak aby pštrosí maso mohlo být zavakuováno a v ledničce vám chlazené vydrželo dalších pár týdnů. Bez rychlosolí, lepku a emulgátorů.

Použití

Vhodné ke grilování, kdy se maso zprudka opeče z obou stran po krátkou dobu cca 2 minut a tím zůstane krásně šťavnaté. Po upečení maso zabalte do alobalu a nechte jej v teple odpočinout po dobu 3 minut.

O výrobci

Historie Pštrosího Vršku Wieder se začala psát již v roce 1993. Prvním impulzem, který pomohl tomu, že farma Wieder začala chovat pštrosy jako první v České republice, byla vášeň Pavla Wiedra staršího.

Dlouholetá zkušenost s chovem neobvyklého druhu nelétavého ptáka dala ty nejlepší podmínky k tomu, jak vychovat a reprodukovat zdravé jedince v krásném prostředí farmy na zelené louce. Díky tomu se může Pštrosí Vršek Wieder pyšnit jakostní třídou číslo 1.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Pštrosí Vršek Wieder
1. Máje 258
747 35 Hněvošice
Česká republika

Zpracováno a baleno

FARMA ORYX spol. s r.o.
Služovice č. p. 154
74728 Služovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.