
Naše maso
Naše maso Špek
cca 190 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ
cca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborný špek prémiové kvality.
Špek je vyrobený z hřbetního sádla přeštíků. Je lehce zauzený a má jemnou chuť.
Použití
Použijte ho třeba na prošpikování hovězího masa na pečení.
Připravte si chutnou svačinu ve formě sázených vajec na špeku podle následujícího receptu, který doporučuje Rohlik.cz:
Plátky špeku vyskládáme do suché teflonové pánve a z obou stran opečeme dokřupava. Vajíčka rozklepneme a opatrně "vyklopíme" na opečený špek. Ztlumíme plamen a necháme zrazit bílek. Žloutek musí zůstat neporušený a tekutý. Osolíme dle chuti a podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme posypat bylinkami.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika