
Naše maso Játrová paštika
cca 270 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborná játrová paštika prémiové kvality.
Klasická játrovka je narážená do tenkého hovězího střeva. Chuť směsi vepřového masa, sádla a vepřových jater z přeštíka je doplněná aromatických kořením.
Použití
Namažte si ji na chleba s máslem, tak chutná nejlépe.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika