The Frozen Butcher

The Frozen Butcher BIO Burger 2 ks

250 g
Prémiová kvalitaMraženéBIO
126,50 Kč 506,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Akce pro Rohlíček: 107,52 Kč
Země původu: Uruguay,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající burgery z premiového mletého BIO hovězího masa z Uruguaye.

Speciálně vybrané pro Vás! Toto 100% BIO certifikované hovězí maso je opravdu potěšením pro milovníky hovězího masa po celém světě. Díky speciální metodě zmražení masa, si zachová svou autentickou chuť a hlavně prvotřídní kvalitu!

Farmáři nechávají svůj dobytek pást na krásných zelených pastvinách, kde se pasou v souladu s okolím. Zemědělci mají vášeň pro ochranu rozmanitosti flóry, fauny a hlavně pro výrobu vynikajícího hovězího masa s přirozenou chutí.

Použití

Hovězí burger vyndejte z papírového obalu a vložte na 9 hodin do lednice, aby maso mělo tu nejlepší chuť při tepelné úpravě. Maso můžete udělat na pánvi, grilu či v troubě.

Tip! Vyzkoušejte si výjimečný recept na "Bio hovězí burger s pošírovaným vejcem, římským salátem a pažitkou" od The Frozen Butchers!

Jako první krok si připravíme tzv. sázená vejce, kdy do vroucí vody (kolem 90 °C) s trochou octa a soli, vyklepneme dvě vejce. Po 4-5 minutách jsou vejce připravená. Druhým krokem si krátce osmažíme na másle listy římského salátu, které ochutíme špetkou soli. Následně si upečeme burger a propečený ho položíme na salát. Nakonec přidáme sázená vejce a posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s vařeným bulgurem a čerstvým jogurtem s  nakrájenými červenými chilli papričkami.

O výrobci

The Frozen Butchers je řeznictví, kde najdete to nejlepší maso z celého světa. Tamější řezníci používají moderní metody pro okamžité zamrazení při teplotách -35 °C, aby maso zůstalo vždy čerstvé a neobsahovalo konzervační látky. V portfoliu společnosti naleznete například hamburgery, steaky a carpaccio.

Skladování

Uchovávejte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. 

Výrobce

The Frozen Butcher
Industrieweg 66
2382 NW Zoeterwoude
Nizozemsko

 

Složení

Hovězí maso BIO99 %
Sůl
Bylinky
Koření
Antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1033 kJ/249 kCal
Tuky20 g
z toho nasycené mastné kyseliny10 g
Sacharidy1.3 g
z toho cukry1.3 g
Bílkoviny16 g
Sůl0.4 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.