Windsor

Windsor Daněk kýta plátky

cca 0,59 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře
Vyprodáno.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kvalitu bere na svůj hřbet

Dančí maso tak dobré, že kdo ho ochutná, neudělá už nikdy ani brok zpět. Zaručeně lokální, divoké a kvalitní tak, že by dojetím rozplakalo nejednoho nimroda.

Plátky kýty z kvalitního dančího masa značky Windsor.

Už dávno neplatí, že zvěřina má silné „aroma“, musí se bezpodmínečně nakládat do láku nebo komplikovaně připravovat dlouhé hodiny v kuchyni. Budete překvapeni, jak rozmanitá surovina se nabízí. Baleno technologií skin.

Zvěřina od Windsor je potravina, která splňuje všechny požadavky na moderní stravování

  • ekologická („vyprodukovaná“ v přírodě, bez ovlivňování člověkem, bez použití energií)
  • dietní (větší zastoupení bílkovin, minerálních látek a málo tuku)
  • etická (zvířata se celý život pohybují volně v přírodě, nejsou stresována přepravou)
  • lokální (zvěřina pochází z lokálních zdrojů, není přepravována na dlouhé vzdálenosti)

Suroviny pochází z okolí Znojma v česko-rakouském pohraničí. Produkt může obsahovat stopy střeliva.

Použití

Když se řekne zvěřina, většina z nás si vybaví recept „se zelím“ nebo „svíčkovou“, ale není to vždy nutností. Co třeba zkusit dančí plátky s těstovinami? Kýtu nakrájejte na cca 1,5 cm široké plátky. Plátky potřete olivovým olejem a nechte odležet 30 minut v pokojové teplotě. Plátky poté vložte na pánev a opečte zprudka 2 minuty na každé straně. Po opečení plátky vyjměte a poskládejte na plech. Mořskou sůl rozdrťte v hmoždíři nebo v mlýnku a maso na plechu osolte, stačí z jedné strany. Předehřejte troubu na 190 °C a vložte plátky na cca 5 minut do trouby dopéct. Poté plech vyndejte a nechte ještě 1 minutu odležet. Výhonky affila nastříhejte nůžkami na menší kousky a posypejte jimi jednotlivé plátky steaku. Podávejte s čerstvými těstovinami.

O výrobci

Majitel je vášnivý kuchař a jeho žena miluje přírodu. Spojení těchto vášní vyústilo v založení malé firmy na jihu Moravy. Od začátku bylo jejich cílem zpřístupnit zvěřinu širší veřejnosti, protože ne všichni mají zrovna kamaráda myslivce, a přesto by rádi ochutnali úžasný jelení steak nebo maso na tradiční srnčí guláš. Díky firmě Windsor mají zákazníci možnost zakoupit u nás na Rohlíku kvalitní zvěřinu a ochutnat tyto prémiové produkty, které firma nabízí. Představují vám produkty, které pochází výhradně z volné přírody a jsou dostupné podstatnou část roku. Maso před zpracováním zraje v chladírně 10–14 dní. To zaručuje nejen jeho křehkost, ale i vyvážené a jemné aroma.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení ihned spotřebujte.

Distibutor

Mkwindsor s.r.o
Varhulíkové 1582/24
170 00 Praha
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Dančí kýta

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota430 kJ/103 kCal
Tuky2 g
z toho nasycené mastné kyseliny1 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny21 g
Sůl0 g
Vláknina0 g