Filip Töpfer

Husí prsa bez kosti chlazená

cca 300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

cca

 263,00 Kč 876,40 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Chlazená husí prsa s kůží bez kosti té nejvyšší kvality

Magret neboli maigret je označení pro filety z prsou kachen nebo hus s kůží, které obsahují podkožní tuk pokrývající prsní sval. Kachní prsa jsou ze zadní strany dokonale očištěna od stripsu či inerfilé (vnitřní sval prsou). Prsa pocházejí z vykrmených hus z maďarských farem a díky silnější vrstvě tukového krytí má maso velmi výraznou chuť.

Použití

Husí prsa si nejlépe vychutnáte jako klasický steak upravený grilováním nebo vyuzením.

Tip! Připravte si husí prsa jako steak podle tohoto receptu:

V případě potřeby odřízněte přebytečný tuk, který přesahuje okraj masa. Poté nařezejte tukovou stranu křížovým šrafováním, aniž byste prořízli celou cestu k masu a osolte solí a pepřem. Prso vložte na pánev stranou s kůží směrem dolů a orestujte asi osm minut. Poté snižte teplotu na střední a prso otočte a dejte druhé straně asi čtyři minuty. Nakonec nechte husí prsa pět minut odpočívat, poté nakrájejte na plátky a podávejte. 

O výrobci

Husí játra od Filipa Töpfera je česká společnost, jejíž příběh se píše již několik desítek let. Podnik vychází z poctivých a řemeslných tradic, které používaly naše babičky. Zaměřuje se na výrobu masných lahůdek z tučných husích nebo kachních jater foie gras, anebo prodej jejich masa. Všechna drůbež je dovážená z maďarských farem.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. 

Výrobce

Filip Töpfer
Budečská 851/28
120 00, Praha 2
Česká republika
 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Husí prsa bez kosti s kůží magret