Wild & Coco

Wild & Coco BIO Sušené kokosové mléko

300 g
BIO
199,90 Kč 666,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Vietnam,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sušený prášek z kokosového mléka v BIO kvalitě s mnoha využitími.

lahodnou a kokosovou chuť i aroma. Skvěle nahradí živočišné mléko i smetanu, neboť je přirozeně bez laktózy. Sušené kokosové mléko vzniká mixováním a dehydrováním kokosové dužiny a má oproti tekutému mléku výhodu delší trvanlivosti i snazší skladovatelnosti. Báječně se proto hodí do každé kuchyně.

Použití

Sušený prášek určitě může vyzkoušet jen tak, po lžičkách. Pokud z něj chcete tvořit kokosovou smetanu, rozmíchejte s vodou v poměru 1:2. Pro vytvoření kokosového mléka (tj. méně tučného, než je smetana) rozmíchejte s vodou v poměru 1:3. Pro dochucení kávy použijte 1-2 lžičky. Ideální také do kaší, smoothies apod.

O výrobci

Česká společnost vyrábějící unikátní, lahodné a funkční potraviny (nejen) z mladého kokosu. Posláním je zvyšovat kvalitu života zákazníků (zdraví, štěstí, hojnost a autentičnost) prostřednictvím jedinečných potravin a služeb.

Inspirováni kouzlem a sílou thajských mladých kokosů odrůdy Nam Hom, začali z této mimořádně výživné suroviny vyrábět fermentované výrobky. Každá porce obsahuje miliardy probiotických bakterií speciálně vybraných bakteriálních kmenů přátelských pro lidské tělo. Dále nabízí kokosovou vodu a dužinu, kokosové pomazánky, rostlinnou alternativu majonézy a další dobroty. Důraz je kladen na kvalitní zpracování a maximální zachování přirozených vlastností vstupních surovin. Většina výrobků je v BIO kvalitě a v portfoliu mají také širokou škálu RAW produktů (bez tepelné úpravy).

Skladování

Skladujte na suchém místě v pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.

Upozornění

Produkt má přirozeně jemnou a sypkou strukturu. Může se však slepovat do větších kousků díky absenci chemických látek. Tento jev nemá vliv na kvalitu či chuť výrobku, případné kousky lze lehkým dotykem vrátit do původní podoby.

Výrobce

Wild & Coco
Těšnov 6
Praha 1, 110 00
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 351 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Dehydratovaný extrakt z dužiny kokosových ořechů*96 %
Tapiokový škrob*4 %
*v bio kvalitě

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2890 kJ/690 kCal
Tuky59.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny54.9 g
Sacharidy21.2 g
z toho cukry7.1 g
Bílkoviny5.5 g
Sůl0.1 g
Vláknina0 g