
U Dolejších
U Dolejších Pečená nádivka s uzeným masem
cca 460 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční, pečená nádivka s uzeným masem dodávaná ve vaničce.
Vynechte složitou přípravu a spolehněte se na profesionály z Davle, kde ji připravují podle vlastní rodinné receptury, a to bez kopřiv nebo špenátu! Kombinace uzeného, vepřového boku, vývaru, veky, vaječné melanže a aromatického koření dokonale propojí všechny chutě.
Velikonoční nádivka je tradičním pokrmem, který se neodmyslitelně pojí se svátky a vítáním jara.
Použití
Nádivku si můžete vychutnat jak studenou, tak teplou. Studená je ideální v kombinaci s čerstvým chlebem a hořčicí. V případě ohřátí si ji můžete dopřát v kombinaci s pečeným kuřetem a bramborem.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
uzený vepřový bok 38%( stabilizátory: trifosforečnany, dusitan sodný, cukr, antioxidant : askorban sodný), vývar z uzeného masa 29%, PŠENIČNÁ VEKA 16% (LEPEK),VAJEČNÁ MELANŽ 13%, VAJEČNÝ BÍLEK 2%, jedlá sůl, směs koření,
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 850 kJ/204 kCal |
Tuky | 12.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.1 g |
Sacharidy | 9.7 g |
z toho cukry | 3.7 g |
Bílkoviny | 12.4 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |