Creme de la Creme

Crème de la Crème Mangový sorbet

500 ml
Prémiová kvalita
248,20 Kč 496,40 Kč/l

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Osvěžující sorbet z manga se šťávou z citronu.

Zahřešte si bez výčitek! A nechte se zlákat lahodnou chutí italského sorbetu s jemnou konzistencí. Naleznete zde pouze výrazné, sladko-kyselé mango, které dokonale osvěží. Pravý italský sorbet je vyráběný pouze z ovoce, vody a cukru. 

Zmrzliny Crème de la Crème...

Zmrzliny značky Crème de la Crème jsou ručně vyráběny pouze z těch nejkvalitnějších surovin podle tradičních řemeslných receptur.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Ze zmrzliny si můžete připravit lahodný zmrzlinový pohár, který si ozdobíte šlehačkou a kousky svěžího ovoce. Kopečkem oblíbené zmrzliny si také můžete dochutit ledovou kávu nebo s ní nazdobit výborné palačinky. 

O výrobci

Crème de la Crème, společnost založená zmrzlinářem Janem Hochsteigerem roku 2015. Majitel firmy po několik let pracoval v Itálii pro významné italské zmrzlináře a nechal se tak inspirovat tamější výrobou těchto lahodných zmrzlin, kterou přinesl k nám do České republiky.

Všechny zmrzliny jsou vyráběny ručně podle tradičních, řemeslných receptur, které zajistí právě tu nejlepší možnou kvalitu. V portfoliu výrobků si přijdou na své milovníci smetanových a ovocných zmrzlin, vegani, ale i ti, kteří preferují například sladkou tečku ke kávě ve formě dortů.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě -18 °C a nižší.

Výrobce

Crème de la Crème s.r.o.
Husova 231/12
110 00  Praha 1
Česká republika

Složení

Ovoce30 %
Voda
Glukóza
Fruktóza
Citronová šťáva
Karob
E410 - Karubin
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.