Sunar

Sunar Complex 2 pokračovací kojenecké mléko

0,6 kg
279,90 Kč  349,90 Kč*
466,50 Kč/kg
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Švédsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sunar Complex 2 je pokračovací kojenecké mléko z plnotučného mléka, bez palmového oleje. Vyvinuto podle vzoru mateřského mléka. Je určeno pro děti od ukončeného 6. měsíce a obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce.

Sunar Complex 2 byl vyvinut po vzoru mateřského mléka a obsahuje unikátní kombinaci živin, které se v mateřském mléce přirozeně vyskytují. Plnotučné mléko, ze kterého je Sunar Complex 2 vyroben,  dodává mléku příjemnou chuť a proto je dětmi velmi dobře přijímáno a mají spokojené bříško.

  • z plnotučného kravského mléka
  • bez palmového oleje
  • prebiotická vláknina GOS 
  • podpora imunity díky vitaminům* A, C a D
  • podpora správného vývoje díky obsahu železa*, které přispívá k rozvoji poznávacích funkcí a správnému vývoji imunitního systému
  • vápník* a vitamin D* jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí
  • omega 3 masné kyseliny (kyselina alfa-linolenová) přispívá k rozvoji mozku a nervové soustavy

* Vitaminy a železo jsou přidávány do veškeré pokračovací kojenecké výživy v souladu s požadavky legislativy

Kojenecká mléka Sunar se vyrábí udržitelným a ekologickým způsobem z čerstvého kravského mléka a smetany v oblasti 2 UNESCO biosfér ve Švédsku. Při výrobě jsou aplikovány pokročilé technologie výroby a samozřejmostí je přísná kontrola kvality.

Sunar s láskou pečuje o dětská bříška více než 80 let. Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, nemocnicemi a univerzitami.

Použití

  1. Pečlivé si umyjte a osušte ruce. Vysterilizujte dudlík, lahev a kroužek tak, že je ponoříte do vařící vody na 10 minut.
  2. V jiné nádobě převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout např. ve vodní lázni na 40 °C. Vlijte požadované množství do vysterilizované lahve (dávkování viz tabulka). Nespotřebovanou převařenou vodu již pro další přípravu mléka nepoužívejte.
  3. Naplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte ostřím čistého nože a vsypte do lahve požadovaný počet odměrek (viz dávkovací tabulka). Dobře zavřete a důkladně protřepejte, až se prášek rozpustí. Používejte vždy pouze přiloženou odměrku.
  4. Před podáváním dítěti si zkontrolujte na vnitřní straně zápěstí, že teplota mléka není vyšší než 37-40 °C. Připravenou porci ihned podávejte.

O výrobci

Hero Group je mezinárodní rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi se zpracováním ovoce, vývojem a výrobou dětské výživy. V Čechách a na Slovensku působí firma od roku 2004. Mezi Hero značky působící v ČR patří kojenecká mléka a příkrmy pro kojence Sunar, cereální tyčinky CORNY a lahodné džemy Schwartau.

Skladování

Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Vždy připravujte a podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znova nepodávejte. Po přípravě každé dávky otevřené balení vždy dobře uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů.

Upozornění

Sunar Complex 2 je pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku. Je určen pro výživu kojenců od narození v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Dříve, než se rozhodnete používat náhradní mléčnou výživu, poraďte se s dětským lékařem. Sunar Complex jako náhradu za kojení používejte pouze na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii, nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě.

Výrobce

HERO CZECH s.r.o.
Radlická 751/113E
158 00  Praha 5
Česká republika

Složení

Plnotučné mléko
Odtučněné mléko
Laktóza
Z mléka
Maltodextrin
Slunečnicový olej
Koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka)
Galaktooligosacharidy
Řepkový olej
Kokosový olej
E332 - Citronany draselné
Rybí olej
E341 - Fosforečnany vápenaté
E511 - Chlorid hořečnatý
Cholin chlorid
Emulgátor
E322 - Lecitiny
Sójový lecitin
E331 - Citronany sodné
E301 - Askorban sodný
Chlorid sodný
Olej z Mortierella alpina
E170 - Uhličitany vápenaté
Taurin
Síran železnatý
L-askorbyl-6-palmitát
Inositol
L-karnitin
Síran zinečnatý
D-α-tokoferol
Nikotinamid
D-pantothenát vápenatý
Síran měďnatý
Retinyl palmitát
E101 - Riboflavin
Thiamin-hydrochlorid
Pyridoxin-hydrochlorid
Jodid draselný
Síran manganatý
Kyselina listová
Fytomenadion
Seleničitan sodný
D-biotin
Cholekalciferol
Kyanokobalamin
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota291 kJ/69 kCal
Tuky3.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g
Sacharidy8.1 g
z toho cukry5.6 g
Bílkoviny1.4 g
Sůl0.06 g
Vláknina0.2 g

Alergeny

Ryby
Sójové boby
Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.