Oxalis

Oxalis China Jasmín s květy

70 g
170,30 Kč 2 432,86 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Výborný zelený čaj mistrně ochucený jasmínovými květy.

Jasmínový čaj je v Číně označován také jako císařská perla. Vyznačuje se především nádhernou vůní jasmínu a neobvyklou chutí. Je charakteristický nasládlou příchutí, kterou mu propůjčuje právě jasmín. Na chuť má vliv také dokonalá rovnováha mezi množstvím čaje a jasmínových květů. Kvalita jasmínového čaje se určuje kvalitou zeleného čaje a účinností aromatizace. Ta probíhá tak, že se jasmínové květy přidají k sušeným lístkům čaje, které absorbují jejich vůni. 

Zpracováno a baleno v České republice.

Použití

Vodou o teplotě 70–80 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2–3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy. V případě, že se příprava na zadní etiketě čaje liší, řiďte se doporučenou přípravou na etiketě, která odpovídá dané šarži čaje. 

O výrobci

Na počátku příběhu společnosti Oxalis byla vášeň pro kvalitní sypaný čaj. Ta v létě 1993 stála za vznikem malé rodinné firmy, která za více než čtvrtstoletí vyrostla v renomovaného dovozce, zpracovatele a distributora sypaných čajů a nyní i výběrové kávy. Neustále také vyhledávají nové atraktivní čajové zahrady a kávové plantáže, aby do vašich šálků přinesli to nejzajímavější z celého světa. 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Výrobce

OXALIS, spol. s r. o.
K Teplinám 663
763 15 Slušovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 698 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 300 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Čínský zelený čaj
Jasmínové květy5 %