Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz Medová šunka z kýty

100 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

40,80 Kč 408,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 34,68 Kč
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochutnejte šunku třídy nejvyšší jakosti z vepřové kýty s kůží v medovém přelivu. Šunka je jedinečné receptury s garancí českého květového medu z Podblanicka.

Použití

Šunka se velmi dobře hodí na přípravu svačinky nebo do obložených mís.

Příběh Řeznictví a uzenářství U Dolejších

Řeznictví a uzenářství U Dolejších bylo založeno v roce 1901 Jaroslavem Dolejším. Po uvedení firmy do všeobecného povědomí jak v Davli, tak v okolí, převzal firmu od svého otce Jaroslava syn František. Svým jménem založil tradici jména, které firmu zdobí dodnes. František (1.) navýšil počet pracovníků i sortiment výrobků a řeznictví udržel i v době války.

V provozu pokračoval až do konce 40. let, kdy musel podnikání ukončit. Jeho synovi Františkovi se přes nepřízeň osudu podařilo vystudovat a stal se váženým odborníkem v masném průmyslu. Po pádu komunismu další z Františků (3. František v pořadí) společně se svým dědou uvedli firmu zpět do provozu. Spolu trávili v práci celé dny a noci po dobu několika let stejně jako zbytek rodiny. Společnými rodinnými silami se firma začala opět zvedat a získávat si zpět své jméno zaniklé během dob komunismu. Díky vytrvalé práci a úsilí je nyní Řeznictví a uzenářství U Dolejších s.r.o. renomovanou firmou známou svou kvalitou a otevřeností k zákazníkům.

Jak probíhá výroba 

Nových poznatků využívají s ohledem na neměnné zákony řeznického řemesla. Jejich společnost tak doplňuje široké spektrum uzenářských organizací na trhu o dobře zavedenou rodinnou firmu a rozšiřuje zákazníkům možnost svobodného výběru.

Kvalita výrobků je pro Řeznictví a uzenářství U Dolejších nade vše. Všechny produkty jsou neustále kontrolovány z hlediska stability jejich kvality. Přidanou hodnotou je rodinný přístup k výrobě i mezi samotnými pracovníky. Majitel firmy je nedílnou součástí týmu a nejen, že dohlíží na kvalitu výroby, ale i na dobrou náladu. Atmosféra ve firmě tak dodává jejich výrobkům rozměr příjemné spolupráce a nadšení pro společnou věc.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06   Davle
Česká republika

Kam s obalem? 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřová kýta s kůží92 %
Voda
Jedlá sůl
Včelí med2 %
Stabilizátory
E450 - Difosforečnany
E250 - Dusitan sodný
Glukózový sirup
Antioxidant
E301 - Askorban sodný
Aroma
Obsah čisté svalové bílkoviny min.16 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota833 kJ/220 kCal
Tuky16 g
z toho nasycené mastné kyseliny6.2 g
Sacharidy1.9 g
z toho cukry1.2 g
Bílkoviny17 g
Sůl1.7 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.