FJORU

FJORU MSC Treska tmavá svíčková bez kůže

cca 230 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

cca

 152,00 Kč 649,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Island,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.

Treska tmavá s kůží neboli loin je neprávem podceňovaná popelka mezi treskami. Maso je lehce tmavší a až tepelnou úpravou zbledne. Typické je svým aroma, pevností, nejvíce vynikne při smažení. Baleno ve vakuu.

Treska tmavá je ideální volbou, pokud si chcete dopřát prvotřídní kvalitu za výhodnou cenu. 

Certifikace

Tyto produkty pocházejí z rybolovu, který byl nezávisle certifikován podle standardu MSC pro dobře řízený a udržitelný rybolov. www.msc.org

 

Použití

Vyzkoušejte tento skvělý recept na Fish&Chips:

Loiny nakrájíme na cca 50 g porce, osolíme, opepříme. Do dvou misek vyklepneme zvlášť bílky a zvlášť žloutky. Ze žloutků, hladké mouky (4 lžíce) a černého piva (0,3 l) umícháme těstíčko, které ochutíme solí, pepřem a vinným octem. Z bílku ušleháme pevný sníh a opatrně vmícháme do těstíčka. Kousky tresky obalíme v těstíčku a osmažíme po obou stranách do zlatova. Podáváme s mačkaným hráškem, domácí tatarkou a hranolky.

O výrobci

Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce. 

Skladování

Skladujte v lednici při teplotě 0 do 4 °C. 

Upozornění

Nutno tepelně upravit. Treska je dravá ryba a pochází z lovu, může tak obsahovat parazity. Konzumace za syrova může vyvolat zdravotní problémy.

Výrobce

Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Treska tmavá (Pollachius virens)

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota385 kJ/92 kCal
Tuky0.98 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.13 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny19.44 g
Sůl0 g
Vláknina0 g

Alergeny

Korýši
Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.