Botanicus

Botanicus Speciální mýdlo s bahnem z Mrtvého moře

70 g
119,90 Kč 1 712,86 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní mýdlo s bahnem z Mrtvého mořeobsahem minerálů a stimulačním esenciálním olejem Zanthoxylum alatum. Vhodné zejména na nedostatečně prokrvenou a problematickou pokožku

Použití

Používejte jako klasické mýdlo. 

O výrobci

Botanicus je česká společnost založená v roce 1992 nedaleko Lysé nad Labem. Zabývá se především výrobou přírodní kosmetiky a pěstováním rostlin, bylin, ovoce a zeleniny ve vlastních ekologických zahradách. Vypěstované suroviny používá nejen do kosmetických výrobků, ale vyrábí i potravinářské výrobky, např. čaje, marmelády a chutney.

Ekologické zahrady Botanicus mají charakter produkčních ploch a zároveň slouží i jako zahrady vzdělávací a odpočinkové. Nedílnou součástí firmy je také Centrum řemesel, které vzniklo jako myšlenka ukázat nejen význam zapomenutých řemesel, ale i význam a podíl řady přírodních materiálů při výrobě věcí, které nás v běžném životě obklopují.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním světlem.

Výrobce

Botanicus, spol. s r.o.
Ostrá 8
289 52 Lysá nad Labem
Česká republika

Aqua, Propylene Glycol, Sodium Palmate, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Silt (Dead Sea Mud), Glycerin, Zanthoxylum Alatum Fruit Extract, Tetrasodium Etidronate, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Linalool, Limonene.