Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

U Dolejších

U Dolejších Žemlová jelita

cca 420 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

cca

 111,00 Kč 259,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika, EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Žemlové jelito, zabijačková pochoutka z vepřového masa.

Jelito patří k tradičním pokrmům pravé, české zabijačky, které by se bez něj zaručeně neobešlo. A U Dolejších se dělají a chutnají přesně tak, jako se dělávaly dříve. Vyrábí se z různých částí vepřového masa, pšeničné buchty, krve a krup. Poté se do směsi přidá sůl a aromatické koření, které mu dodají tu správnou chuť.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Při podávání můžete osmahnout na pánvi a vychutnat si ho v kombinaci s vařeným bramborem.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít poctivé řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování a složení samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

vepřová hlava bez kosti 42%, pšeničná buchta (LEPEK) 15%, vepřová krev 16%, vepřový vývar 8%, vepřové škvarky 4%, vepřové kůže 4%, kuchyňská sůl, směs koření, jedlé vepřové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1270 kJ/307 kCal
Tuky27.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny8.8 g
Sacharidy6.5 g
z toho cukry1.9 g
Bílkoviny9 g
Sůl2 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.