
U Dolejších
U Dolejších Pečený jaternicový prejt
cca 0,51 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jitrnicový prejt je zabijačková pochoutka z vepřového masa.
Prejt patří k tradičním pokrmům pravé, české zabijačky, která by se bez něj zaručeně neobešla. A U Dolejších ho dělají a chutná přesně tak, jako se dělával dříve. Vyrábí se stejně jako jitrnice, tedy z různých částí vepřového masa, do směsi se poté namelou syrová játra a přidá se sůl a aromatické koření. Právě díky játrům získá tato pochoutka na charakteristické chuti.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Jaternicový prejt ohřejte a podávejte s vařeným bramborem.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřový bok | 33 % |
Vepřová hlava bez kosti | 21 % |
Vepřový vývar | 15 % |
Vepřová játra | 10 % |
Pšeničná buchta | |
Vepřové plíce | 8 % |
Kuchyňská sůl | |
Směs koření | |
Nejedlý obal |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1544 kJ/373 kCal |
Tuky | 34 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
Sacharidy | 2.6 g |
z toho cukry | 1.2 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |