Naše maso

Naše maso Hovězí mletý polotovar z čestru

cca 0,61 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

Prémiová kvalitaOd českého farmářeVyzrálé maso

cca

 243,00 Kč 399,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hovězí mletý polotovar prémiové kvality z odleželého masa jalovic a volů českého strakatého skotu. Hovězí maso ze stejných partií jako na hamburger (krk, žebra, hrudí a lůj) se promíchá se solí a semele. Maso z jalovic a volů je jemně mramorované lojem, který se snadno rozpouští, a v této kombinaci dodá vašemu jídlu skvělou chuť.

Balení obsahuje cca 640 g mletého polotovaru.

Český strakatý skot

V Amase pracují s hovězím masem z plemene české strakaté a jeho kříženců. Jde o původní české plemeno, které tvoří zhruba polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno, chované na mléko i maso. Farmáři Amasu vychovávají jalovice a voly tak, aby zvířata byla dostatečné zmasilá a vytvořil se jim tuk pod kůží, a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání, a zejména staření.

Použití

Můžete použít k přípravě ragú, lasagní, chilli con carne, masových kuliček, hamburgerů, plněných paprik nebo hovězí sekané. Maso už je mírně osolené, tak ho nesolte. Na kuličky a hamburgery maso vždy nejdřív propracujte, až začne trochu lepit. Pak ho vytvarujte do požadovaného tvaru nechte několik hodin v chladničce. Bude pak lépe držet pohromadě.
 

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso95 %
Hovězí lůj
Kuchyňská sůl s jodem1.1 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota853 kJ/204 kCal
Tuky18 g
z toho nasycené mastné kyseliny8.5 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny19 g
Sůl1.1 g
Vláknina0 g