FJORU

FJORU BIO Pstruh kuchaný

cca 270 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

BIO

cca

 189,00 Kč 699,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.

Pstruh je typickou dravou rybou střední Evropy. V dnešní době se jedná o hojně chovanou rybu vysoce ceněnou pro chuť masa. Baleno v ochranné atmosféře.

BIO pstruzi jsou chováni v Itálii za přísných podmínek splňujících zásady BIO chovu. Maso pstruha se vyznačuje jemnou strukturou, světlou barvou a výraznou chutí.

Jedná se o čerstvou rybu z aquakultury z farmového chovu.

Balení obsahuje celého vykuchaného BIO pstruha.

Certifikace

Tyto produkty jsou výsledkem kombinace správné environmentální praxe, vysoké úrovně biologické rozmanitosti, ochrany přírodních zdrojů, aplikace vysokých standardů dobrých životních podmínek zvířat a výrobních metod, které splňují požadavky spotřebitelů.

Použití

Vhodný pro smažení, pečení nebo grilování.

O výrobci

Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce. 

Skladování

Skladujte v lednici při teplotě -1 do 4 °C. 

Výrobce

Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.