Olaplex

Olaplex N°4 Bond Maintenance hydratační šampon

250 ml
639,90 Kč 2 559,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: USA,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hydratační šampon pro všechny typy vlasů pomáhá zachránit vlasy poškozené každodenním stresem díky patentované složce bis-aminopropyl diglykol dimaleát, která detekuje přerušená vlákna ve vlasech a opravuje je. Zároveň je jemně čistí, dodává hloubkovou hydrataci, sílu a zanechává je lesklé, vyživené a méně krepaté

  • opravuje poškozené vlasy tepelnou úpravou a barvením 
  • eliminuje krepatění a elektrizování 
  • vlasy zanechává lesklé a zdravě vypadající 
  • hydratuje 
  • neobsahuje silikony, sírany, lepek ani parabeny

Použití

Naneste šampon na mokré vlasy a jemně vmasírujte do pěny, poté důkladně opláchněte teplou vodou. Opakujte dvakrát pro hloubkové čištění nebo pokud jste používali stylingové přípravky. Vyhněte se kontaktu s očima.

O výrobci

Obelis Group byla založena v roce 1998 a působí jako jedno z největších regulačních a kontrolních center v Evropě. je předním specialistou na evropskou regulační, direktivní a compliance strategii. Společnost se zaměřuje na pomoc výrobcům úspěšně uvést výrobky na trh. Poskytují nejúčinnější procesy, které pomáhají klientům dosáhnout toho, co je nezbytné pro prodej a údržbu jejich produktů na evropském trhu.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Ltd.Obelis s.a.
Boulevard Brand Whitlock 30
1030 Brussels
Belgie

Voda, natrium-lauroylmetylisethionát, kokamidopropylhydroxysultain, draselný kokosylglycinát, disodný kokosylglutamát, kokosový kálium, natriumlauroylsarkosinát, glycereth-26, decyl-glukosid, vůně, fenoxyethanol, kokamidopropylaminoxid, natrium-kokosylglutamát, glykol-distearát, glykol-distearát, methylgluceth-20, akrylátový kopolymer, PEG-120 methylglykoldioleát, amodimethikon, polyquaternium-10, kyselina citrónová, ethylhexylglycerin, natrium-laurikonylsulfoacetát, polyquaterniumsulfoacetát, polyquaterniumsulfoacetát, polyvinyldimethikonon-11, guarhydroxypropyl- 7, trisatrium-ethylendiamin disukcinát, laureth-9, glycerin, trideceth-12, panthenol, hydrolyzovaný rostlinný protein PG-propyl-silanetriol, C12-13 pareth-3, C12-13 pareth-23, Helianthus Annuus (slunečnicový) olej ze semen, tokoferol Filtrát na extrakci semenného oleje Pseudozyma Epicola / Camellia Sinensis, Filtrát na semenech Pseudozyma Epicola / Argania Spinosa, filtrační filtrát, Prunus Armeniaca (A. prikose) jádrový olej, kvaternium-95, propandiol, extrakt ze semen Helianthus annuus (slunečnice), PEG-8, bis-aminopropyl diglykol dimaleát, extrakt z ovoce Euterpe oleracea, extrakt z listů Rosmarinus officinalis (rozmarýn), extrakt z listů Punica Granatum, Musca Sapica granatum extrakt z listů, extrakt z ovoce Origanumienttraumare (banán), extrakt z ovoce Morinda Citrifolia, hyaluronát sodný, kopolymer PEG-8 / Smdi, extrakt z kořene arctium lappa, polyakrylát sodný, palmitoyl myristyl serinát, citral, hexyl cinnamal, limonen, biotyl-pentaerythyl -Hydrochlorid.