Maso Klouda

Maso Klouda Vysoký roštěnec Ribeye

cca 380 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

Od českého farmářeVyzrálé maso
Vyprodáno. Očekáváme dnes.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající steakové maso z vyzrálého vysokého roštěnce.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: minimálně 30 dní

Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Díky tukovému krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku, je steak šťavnatý a křehký.

U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.

Použití

Maso vyndejte alespoň 30 minut před přípravou, aby se natemperovalo. Nejlépe se hodí na přípravu steaků nebo minutek. Maso mírně osolte a opečte na medium či medium rare na steakové pánvi či na grilu. Jako přílohu můžete zvolit grilovanou zeleninu, pečené brambory.

O výrobci

Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. 

Výrobce

Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso100 %