Rituals

Rituals The Ritual of Sakura Sprchová pěna

200 ml
289,90 Kč 1 449,50 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sprchová pěna pro hedvábné mytí celého těla s jemnou vůní rýžového mléka a květu třešně.

Dokonalá vůně je pro Rituals důležitá. Proto také při tvorbě svých jedinečných, exkluzivních a jemných vůní spolupracují jen s těmi nejlepšími tvůrci parfémů na světě. Nikdy netestují žádný ze svých produktů nebo složek na zvířatech a ani nepožadují od třetích stran, aby pro ně toto testování provedly. Všechny Rituals produkty jsou navíctestovány předními dermatology.

Použití

Naneste malé množství gelu do dlaně. Jakmile dojde ke kontaktu gelu s vodou, změní se na bohatou pěnu. Tuto pěnu rozetřete po celém těle, poté se opláchněte vlažnou vodou.

O výrobci

Společnost Rituals založil Raymond Cloosterman v roce 2000 a byla první značkou na světě, která uvedla kombinaci luxusní domácí a tělové kosmetiky. Jedná se o Nizozemskou společnost, která vyvíjí vysoce kvalitní produkty k obohacení těla i duše: luxusní produkty od kosmetiky určené pro péči o tělo a pleť, po vonné svíčky, parfémy a čaje.

Rituals se zaměřuje na zákazníky, kteří mají vysoké požadavky, pokud jde o osobní péči, a kterým navíc záleží na druhých a na životním prostředí. Není tedy překvapivé, že stejné požadavky kladou i sami na své produkty a služby. Používají přírodní přísady z obnovitelných zdrojů. Pokud příroda něco nemůže poskytnout, používají neškodlivé alternativy. Všechny Rituals produkty jsou navíc testovány předními dermatology.

Upozornění

Nádoba je pod tlakem: Při zahřívání může prasknout. Vyvarujte se stříkání do očí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Kouření zakázáno. Nepropichujte a nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 5,5% hmotnostních obsahu je hořlavých.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Rituals Cosmetics Enterprise B.V.
Keizersgracht 683
Amsterdam, 1017 DW
Nizozemsko

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Butylene Glycol, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol