Sutcha

Sutcha Rump steak Wagyu z Japonska, A5+ defrost

cca 220 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Vyzrálé maso
Vyprodáno. Očekáváme v út.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Japonsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Nejlepší steak, co u nás najdete. Rump steak je část masa nacházející se v zadní části zvířete. Maso je typické vysokým tukovým mramorováním, které dává masu nezaměnitelnou šťavnatost a výraznou chuť.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: minimálně 60 dnů
  • Stupnice mramorování: A5+
  • Rozmraženo

Wagyu (和牛, Wa gyū, „japonský skot“) je název pro japonská plemena hovězího dobytka. Jak se Wagyu stalo velmi známým díky produkci vysoce kvalitního hovězího masa, začalo se šířit z Japonska do dalších zemí a kontinentů.

V čem je maso od plemeno Wagyu tak výjimečné?

Plemeno Wagyu je geneticky předurčené k intenzivnímu mramorování a je pro něj typický chov s vysokým energetickým příjmem s minimálním počtem 400 dní od 18 měsíců věku. Tato výživa zajišťuje velmi vysoké mramorování (vnitřní svalový tuk). Sutcha Rump steak se nachází v mramorovací stupnici A3+ (ekvivalent australské stupnice BMS 3+).

O Sutcha...

Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.

Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.

A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.

Použití

Z masa ugrilujete perfektní steak, který díky mramorování zůstane šťavnatý. 

O výrobci

Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.

Skladování

Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. 

Výrobce

Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso