Ekofarma Javorník

Ekofarma Javorník BIO Balkánský sýr

130 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ

BIOOd českého farmáře
63,20 Kč 486,15 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající balkánský sýr v BIO kvalitě.

Plnotučný, nezrající, měkký sýr. Má smetanově bílou barvu a tvar menšího hranolu. Jeho vůně a chuť je lahodná, mléčná.

Mléčné výrobky jsou vyráběny ze zdravotně nezávadných surovin, během technologického procesu jsou dodržovány kroky zabezpečující zdravotní nezávadnost finálního produktu a při jeho výrobě a balení jsou používány zdravotně nezávadné obaly.

Použití

Tvaroh můžete použít do salátů, k nakládání či vaření.

O výrobci

Ekofarma Javorník navazuje na dlouholetou zemědělskou tradici v podhorské oblasti CHKO Bílé Karpaty. Od roku 1996 hospodaří v systému ekologického zemědělství s šetrným přístupem k půdě, s nadstandardními podmínkami pro ustájení a zacházení se zvířaty.

Rostlinná produkce je zaměřena na pěstování tržních obilovin, krmiv, pro potřeby živočišné produkce. Živočišná výroba tedy velmi úzce navazuje na produkci rostlinné výroby se zaměřením na výrobu BIO mléka a chov masného skotu bez tržní produkce. Zaměřují se na výrobu čerstvých a zrajících sýrů, tvarohu, jogurtů, kysaných jogurtových nápojů. Dále se věnují výrobě celozrnného pečiva a pěstování ovoce.

Skladování

Uchovávejte při teplotě od +2 °C až + 8 °C.

Výrobce

JAVORNÍK - CZ s.r.o.
Štítná nad Vláří 414, 763 33
Štítná nad Vláří-Popov
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pasterované bio mléko
Jedlá sůl
Syřidlo mikrobiálního původu
Mlékárenská kultura

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1168 kJ/282 kCal
Tuky22.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny14 g
Sacharidy2.47 g
z toho cukry0.9 g
Bílkoviny16.59 g
Sůl1.87 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.