Rituals

Rituals The Ritual of Jing Antiperspirant ve spreji

150 ml
299,90 Kč 1 999,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Antiperspirant The Ritual of Jing s jemnou vůní lotosu a jujube. Zajišťuje 24hodinovou ochranu proti pocení a zklidňuje pokožku.

Dokonalá vůně je pro Rituals důležitá. Proto také při tvorbě svých jedinečných, exkluzivních a jemných vůní spolupracují jen s těmi nejlepšími tvůrci parfémů na světě. Nikdy netestují žádný ze svých produktů nebo složek na zvířatech a ani nepožadují od třetích stran, aby pro ně toto testování provedly. Všechny Rituals produkty jsou navíctestovány předními dermatology.

Použití

Před použití dobře protřepejte. Otevřete a nasměrujte ústí plechovky na místo, kam chcete vůni aplikovat cca 15–20 cm od podpaží, poté aplikujte. Vyhněte se oblasti obličeje. Zamezte kontaktu s očima. Aplikujte ráno a/nebo večer na čistou a suchou pokožku. Neaplikujte na poraněnou pleť.

O výrobci

Společnost Rituals založil Raymond Cloosterman v roce 2000 a byla první značkou na světě, která uvedla kombinaci luxusní domácí a tělové kosmetiky. Jedná se o Nizozemskou společnost, která vyvíjí vysoce kvalitní produkty k obohacení těla i duše: luxusní produkty od kosmetiky určené pro péči o tělo a pleť, po vonné svíčky, parfémy a čaje.

Rituals se zaměřuje na zákazníky, kteří mají vysoké požadavky, pokud jde o osobní péči, a kterým navíc záleží na druhých a na životním prostředí. Není tedy překvapivé, že stejné požadavky kladou i sami na své produkty a služby. Používají přírodní přísady z obnovitelných zdrojů. Pokud příroda něco nemůže poskytnout, používají neškodlivé alternativy. Všechny Rituals produkty jsou navíc testovány předními dermatology.

Upozornění

Nádoba je pod tlakem: Při zahřívání může prasknout. Vyvarujte se stříkání do očí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Kouření zakázáno. Nepropichujte a nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Rituals Cosmetics Enterprise B.V.
Keizersgracht 683
Amsterdam, 1017 DW
Nizozemsko

 

Butane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Undecane, Tridecane, Isobutane, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum/Fragrance, Caprylic/Capric Triglyceride, Ziziphus Jujuba Seed Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid (Sunflower Seed) Oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Propylene Carbonate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl.