Wild Salmon

MSC Divoký losos Keta filet

cca 0,72 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Denní kontrola cen
Vyprodáno. Očekáváme dnes.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Filet s kůží z divokého lososa druhu keta ze severovýchodního Tichého oceánu. Losos keta, jinak také “Chum“, je nejznámějším a světově nejoblíbenějším zástupcem divokých lososů. Maso kety je růžové s nádechem do oranžova s výraznější chutí. Kromě masa je keta také ceněna pro chutné jikry.

Populace lososa keta je dlouhodobě stabilní a druh je tak určen jako málo dotčený průmyslovým rybolovem. Po ulovení prochází ryby detailní kontrolou tak, aby se k vám dostalo pouze kvalitní maso. Po zpracování jsou ryby šokově zmrazeny, čímž je zajištěno zachování jejich čerstvosti a kvality.

Lovná sezona na Aljašce začíná počátkem června a pokračuje až do poloviny září. Ryby jsou loveny na volném moři při tahu do rodných řek selektivní metodou – menší ryby proplouvají, aby se mohli třít. I díky tomu je tento výrobek certifikován MSC – certifikace pro dlouhodobě udržitelný rybolov. 

Balení obsahuje jeden filet s kůží.

Použití

Určeno k tepelné úpravě. Hodí se na smažení, pečení i grilování. Syrový se dá použít na sushi nebo si z něj můžete udělat tataráček.

O výrobci

Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce. 

Skladování

Skladujte při teplotě od 0 do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Fjord Bohemia s.r.o.
Za Avií 914/2
196 00 Praha 9 
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

MSC Losos keta (Oncorhynchus keta)100 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota476 kJ/114 kCal
Tuky2.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.6 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny22 g
Sůl0.21 g
Vláknina0 g

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.