Wella Professionals

Wella Professionals Eimi Body Crafter sprej pro objem a fixaci vlasů

150 ml
299,90 Kč 1 999,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Kategorie:
Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezoplachový sprej Eimi Body Crafter dodá vašim vlasům neuvěřitelný objem a dlouhotrvající fixaci. Definuje tvar vlasů, přidává objem od kořínků a poskytuje fixaci po celý den bez toho, aby vaše vlasy jakkoliv zatěžoval nebo viditelně slepoval. Mimo jiné poskytne vašim vlasům i tepelnou ochranu spolu se stupňem fixace 2 ze 4. Vaše vlasy budou po použití krásné jako ze salónu.

Stylingová řada EIMI od Wella Professional má unikátní schopnosti fixace, tvarování, zmatnění či lesku. Jednotlivé produkty lze kombinovat a tvořit tak nekonečně mnoho variací účesů, elegantních či potrhlých, moderních nebo úplně klasických.

Použití

Před použitím důkladně protřepejte, poté rovnoměrně nastříkejte na vlhké vlasy, především na jejich kořínky. Vyfoukejte pro vytvoření objemu.

O výrobci

Společnost Wella byla založena v roce 1880 Franzem Stroherem, německým kadeřníkem. V současnosti je jednou z vedoucích společností v oblasti producentů kosmetiky, kdy je výrobcem značek jako jsou například Wella Professionals, O·P·I, ghd, Briogeo, Nioxin, Sebastian Professional a Clairol. Kromě produktů pro širokou veřejnost vyrábí také produkty, které jsou hojně využívány profesionály z oblasti kosmetického průmyslu.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Wella Company AG
14 rue du Quatre Septembre
75002 Paris
Francie

Aqua, Pvp, Chitosan, Polyetylene, Polysorbate 20, Peg-40, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Peg-60, Methylparaben, Formic Acid, Parfum, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Linalool, Hexylcinnamal, Geraniol, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopherol.