Wild & Coco

Wild & Coco Biotic Cocofir Mango

250 ml

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ

BIO
78,70 Kč 314,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Osvěžující, bezlaktózová alternativa kefíru s mangovou příchutí. Je z mladého kokosu a obsahuje 65 miliard probiotických bakterií „Superhuman“.Cocofir je fermentovaný, dále zrající nápoj. Má krémovou chuť s tóny manga a příjemně voní.

Použití

Doporučujeme k snídani či svačině, s dalším ovocem, s granolou, müsli, čokoládou nebo kakaem nebo jen tak samotný. Doporučujeme otevírat opatrně, aby nedošlo k vykypění. Nejste-li zvyklí na probiotické potraviny, začněte jej konzumovat postupně, a to ve zvyšujícím se množství ze 100 až na 500 mililitrů denně.

O výrobci

Česká společnost vyrábějící unikátní, lahodné a funkční potraviny (nejen) z mladého kokosu. Posláním je zvyšovat kvalitu života zákazníků (zdraví, štěstí, hojnost a autentičnost) prostřednictvím jedinečných potravin a služeb.

Inspirováni kouzlem a sílou thajských mladých kokosů odrůdy Nam Hom, začali z této mimořádně výživné suroviny vyrábět fermentované výrobky. Každá porce obsahuje miliardy probiotických bakterií speciálně vybraných bakteriálních kmenů přátelských pro lidské tělo. Dále nabízí kokosovou vodu a dužinu, kokosové pomazánky, rostlinnou alternativu majonézy a další dobroty. Důraz je kladen na kvalitní zpracování a maximální zachování přirozených vlastností vstupních surovin. Většina výrobků je v BIO kvalitě a v portfoliu mají také širokou škálu RAW produktů (bez tepelné úpravy).

Skladování

Produkt je živý s aktivním procesem fermentace. Otevírejte pomalu a vždy skladujte při teplotě od 1 do 5 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Wild & Coco
Těšnov 6
Praha 1, 110 00
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Natural Biotic Cocofir*53 %
Filtrovaná pitná voda
Kokosové pyré z mladého kokosu46 %
Kokosová dužina80 %
Kokosová voda20 %
Směs bakteriálních kmenů Superhuman
Prebiotická vláknina
Další bakteriální kmeny
L. plantarum, L. reuteri
Fermentační startér
Třtinový cukr
Mangové pyré*
Filtrovaná pitná voda
Éterický olej pomerančový
*v bio kvalitě

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota196 kJ/47 kCal
Tuky2.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.9 g
Sacharidy5.9 g
z toho cukry5.9 g
Bílkoviny0.3 g
Sůl0 g
Vláknina1.9 g