
Schär
Schär Bezlepkové vícezrnné pečivo k dopečení
250 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hluboce zmrazené pečivo z vícezrnné mouky.Je bez lepku, laktózy a je určeno k dopečení v troubě.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Před pečenim jemně zvlhčíme vodou. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C po dobu 7–9 minut do požadovaného odstínu.
O výrobci
Společnost Schär se zabývá výrobou bezlepkových potravin pro osoby trpící celiakií, tedy intolerancí vůči bílkovinám obsažených v běžných obilovinách. Firma vznikla v roce 1922 s původním zaměřením na zdravou výživu pro malé děti. V roce 1981 uvedla na trh první řadu svých bezlepkových výrobků. Během pár let začala vyvážet produkty do celé Evropy a Ameriky.

Skladování
Skladujte v mrazničce při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce
Dr Schär Spa
9 Winkelau
39014 Postal BZ
Itálie
Trvanlivost
Složení
| Škrob | |
| Kváskové těsto | 13 % |
| Rýžová mouka | |
| Pitná voda | |
| Slunečnicová semínka | |
| Lněná semínka | 9.5 % |
| Rýžová mouka | |
| Pohanková mouka | 5 % |
| Rostlinná vláknina | |
| Pekařské droždí | |
| Jablkový extrakt | |
| Rýžový škrob | |
| Zahušťovadlo | |
| E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza | |
| Slunečnicový olej | |
| Rýžový sirup | |
| Přírodní rýžová mouka | |
| Sojová bílkovina | |
| Mouka z prosa | |
| Panenský olivový olej | |
| Mořská sůl | |
| Přírodní aroma | |
| Kyselina | |
| E334 - Kyselina vinná | |
| E330 - Kyselina citronová | |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1241 kJ/296 kCal |
| Tuky | 11 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1.3 g |
| Sacharidy | 38 g |
| z toho cukry | 2.3 g |
| Bílkoviny | 7.3 g |
| Sůl | 0.75 g |
| Vláknina | 8 g |
Alergeny
| Sójové boby |
| Může obsahovat stopy: |
| Hořčice |
| Sezamová semena |
| Vlčí bob |