-10 %

PreVital

PreVital Farm Selection Kapsičky pro kočky mix maso a ryba 12×85 g

1,02 kg
Akce do 12. 5.
135,72 Kč  150,80 Kč
133,06 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Objevte všechny produkty PreVital.

Kočičí kapsičky PreVital Farm v podobě dušených masových filetek doplněných o zeleninu a bylinky. Balení obsahuje 12 kapsiček s hovězím, krůtím, tresčím a lososím masem.

  • 3 × kapsička s hovězím masem s mrkví
  • 3 × kapsička s krůtím masem s hráškem
  • 3 × kapsička s masem z tresky s petrželí
  • 3 × kapsička s masem z lososa s rozmarýnem

  • S vysokým podílem masa a surovin živočišného původu.
  • Zcela bez umělých barviv a aromat.
  • Vyrobené převážně z lokálních surovin a s láskou ke kočičím mazlíčkům.

Použití

Podávejte při pokojové teplotě. 

O výrobci

Partner in Pet Food je jednou z největších společností na výrobu krmiv pro domácí mazlíčky v rámci evropského trhu. Jejich výrobky, té nejvyšší kvality, se prodávají ve 38 zemích, jak na maloobchodním trhu, tak ve specializovaných prodejnách.

Skladování

Skladujte na suchém místě. Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 2 dnů. 

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Jateční 470
391 81 Veselí nad Lužnicí
Česká republika

Kompletní krmivo pro dospělé kočky s hovězím a mrkví v omáčce
Složení: maso a výrobky živočišného původu (82 % ve filetkách, z toho 11,6 % hovězí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, zelenina (0,45 % sušené mrkví, ekvivalentní 4 % mrkví), cukry. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu.

Kompletní krmivo pro dospělé kočky s krůtím a hráškem v omáčce Složení: maso a výrobky živočišného původu (82 % ve filetkách, z toho 11,6 % krutí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, zelenina (0,45 % sušeného hrášku, ekvivalentní 4 % hrášku), cukry. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu.

Kompletní krmivo pro dospělé kočky s lososem a rozmarýnem v omáčce Složení: maso a výrobky živočišného původu (70,4 % ve filetkách*), ryby a vedlejší výrobky z ryb (11,6% losos ve filetkách*), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry, bylinky (rozmarýn 0,05 %), zelenina. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu.

Kompletní krmivo pro dospělé kočky s treskou a petrželí v omáčce Složení: maso a výrobky živočišného původu (70,4 % ve filetkách*), ryby a vedlejší výrobky z ryb (11,6% treska ve filetkách*), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry, bylinky (petržel 0,05 %), zelenina. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu.