

Rohlík Bistro
Hovězí maso se svíčkovou omáčkou a houskovým knedlíkem z restaurace Kuchyň
500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
237,91 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila českou klasiku – svíčkovou omáčku s hovězím masem a houskovým knedlíkem.

Základem je poctivý zeleninový základ a kvalitní maso. Chuť omáčky pak zjemňuje čerstvá smetana. Podává se s vařeným hovězím masem a českým houskovým knedlíkem. Chutná jako ta od babičky. Dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii ve Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?

Použití
Knedlíky doporučujeme napařit v pařáčku – od uvedení vody do varu to trvá asi 10 minut. Omáčku s masem přendejte do hrnce a společně prohřejte přibližně 10 minut. Pak omáčku s masem naservírujte na talíř a k němu přidejte napařený knedlík.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?

Trvanlivost
Složení
| Hovězí karabáček |
| Arónie |
| Celer bulva |
| Cibule |
| Citróny |
| Cukr krupice |
| Hořčice plnotučná |
| Nové koření |
| Bobkový list |
| Máslo |
| Mrkev |
| Ocet |
| Pepř |
| Petržel kořen |
| Smetana |
| Sůl |
| Houska |
| Droždí |
| Mléko |
| Hrubá mouka |
| Vejce |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 2750 kJ/690 kCal |
| Tuky | g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | g |
| Sacharidy | g |
| z toho cukry | g |
| Bílkoviny | g |
| Sůl | g |
| Vláknina | g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |
| Celer |
| Hořčice |
| Může obsahovat stopy: |
| Korýši |
| Ryby |
| Podzemnice olejná |
| Sójové boby |
| Skořápkové plody |
| Sezamová semena |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Vlčí bob |
| Měkkýši |