

Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Černošický bacon whole
ca. 180 g8 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 68.83
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Černošický špek v celku. Šrůtek vepřového boku se naloží do směsi soli a koření a nechá minimálně 2 týdny proležet. Po důkladném naložení se rozvlaží v udírně a pomalu udí chladnějším sladkým kouřem z buku. Po dvanácti hodinách vznikne opravdová pochoutka.
Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený. Baleno v ochranné atmosféře. Na 100 g výrobku bylo použito 120 g vepřového boku.

Použití
Hodí se k čerstvému pečivu, na prkénko se sýry a dalšími uzeninami. Nejlépe chutná nakrájený na tenké plátky. Černošický špek je skvělý i na vaření a grilování.
O výrobci
Salumi s.r.o. se zabývá výrobou uzenářských specialit té nejvyšší jakosti. Pro výrobu používají výhradně maso z prověřených českých chovů. Vybírají vždy velmi pečlivě dodavatele, aby měli jistotu, že svým zákazníkům můžou nabídnout jen to nejlepší. Pouze to nejlepší české vepřové, hovězí, drůbeží a šumavská zvěřina – to je základ výrobků Vaše farma.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5 °C. Po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Salumi s.r.o.
Karlštejnská 121
Černošice, 252 28
Česká republika
Durability
Composition
| Vepřový bok | 97 % |
| Dusitanová solící směs | |
| Jedlá sůl s jódem | 99.5 % |
| E250 - Dusitan sodný | |
| Hroznový cukr | |
| Česnek | |
| Koření | |
| E150 - Karamel | |
| Přírodní kouř | |
| Obsah tuku max. 40 %, obsah soli max. 3 %. |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1234 kJ/295 kCal |
| Fats | 24.5 g |
| including saturated fatty acids | 9.8 g |
| Carbohydrates | 0.5 g |
| including sugars | 0.5 g |
| Protein | 17 g |
| Salt | 2 g |
| Fibre | 0 g |