
Živina
Živina Ocet jablečný nefiltrovaný
500 mlDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jablečný ocet od Živiny vzniká tím nejpřirozenějším způsobem – kvašením šťávy z lokálních jablek. V hlavní roli jsou kvasinky, bakterie a enzymy, které mu propůjčují bohatou výživovou hodnotu i typickou chuť. Ve sklenici se nachází i tzv. mateční kultura, tedy přirozený shluk prospěšných mikroorganismů a enzymů. Právě díky ní má tento ocet více živin a probiotik než klasické octy. Několikaměsíční zrání v sudech mu dodává kulatou a jemnou chuť.
- Kyselost: 5 %

Použití
Jablečný ocet se často používá jako koření do salátových zálivek, marinád, omáček a čatní.
O výrobci
Živina je rodinná firma, která přináší na váš stůl jednoduchost v přípravě jídel světové kuchyně. Nabídka produktů je sestavena tak, aby maximálně zjednodušovala proces vaření - pohodlná distribuce, vhodné balení, inspirativní recepty sestavené ve spolupráci s předními šéfkuchaři, jednoduchá příprava a autentická chuť, jako ve vaší oblíbené restauraci.

Skladování
Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě
Výrobce
Farma Živina s.r.o.
Polská 2400/1A
12000 Praha
Česká republika
Složení
| Ocet kvasný jablečný | 100 % |
Nutriční hodnoty na 100 ml
| Energetická hodnota | 89 kJ/21 kCal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 1.2 g |
| z toho cukry | 1.2 g |
| Bílkoviny | 0.1 g |
| Sůl | 0.05 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Může obsahovat stopy: |
| Podzemnice olejná |
| Sójové boby |
| Skořápkové plody |
| Celer |
| Hořčice |
| Sezamová semena |