


Řeznictví Čejka
Řeznictví Čejka Česká pancetta v celku
cca 180 gcca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sušený bok vyrobený z vepřového masa od českých farmářů. Pancetta je druh italské slaniny, která je vyrobená z kvalitního vepřového bůčku. Vepřový bůček se naloží do směsi soli a vybraného koření. Následně se nechá sušit několik týdnů, díky čemuž si zachová šťavnatost a s texturou se podobá spíše sušeným šunkám. Vyznačuje se mírně slanou chutí s nasládlými tóny.
- Tepelně opracovaný masný výrobek.

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Skvěle se hodí do burgerů, baget či obloženého pečiva. Může být však i oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech. Je také skvělou pochoutkou k vínu.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka s.r.o. je česká společnost, jejíž historie se datuje již do roku 1923. Specializuje se na výrobu a prodej masa, masných výrobků a uzenin.

Skladování
Skladujte při teplotě 1–5 °C.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka s.r.o.
17. listopadu 180
Pardubice 530 02
Česká republika
Trvanlivost
vepřové maso 98 %, jedlá sůl s jódem, konzervant: E250, směs přírodního koření, cukr
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1939 kJ/463 kCal |
| Tuky | 45 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 15.7 g |
| Sacharidy | 3.3 g |
| z toho cukry | 1.6 g |
| Bílkoviny | 16 g |
| Sůl | 2.4 g |
| Vláknina | 0 g |