
cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák Beránek s lískovými ořechy Piemont
400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční velikonoční beránek ručně připravený v cukrárně Myšák z třeného těsta ze smetany a čerstvých vajec. Povrch beránka je polévaný sametovou mléčnou čokoládou Valrhona, která se snoubí s intenzivní chutí pražených lískových oříšků z Piemontu.
To nejlepší z prémiových surovin pro dokonalé svátky.
V čem je Myšák výjimečný?
Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové.
Použití
Beránek je vynikající sám o sobě, můžete jej však namazat také máslem a marmeládou.
O výrobci
Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě.
V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě 15–24 °C.
Výrobce
Cukrárna Myšák
Vodičkova 31
Praha 110 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení: vejce, pšeničná mouka, mléčná čokoláda 11,5 %, cukr, slunečnicový olej, máslo,
šlehačka, lískové ořechy 1,3 %, kypřící prášek, sůl, vanilkový lusk
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1663 kJ/398 kCal |
Tuky | 24 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9 g |
Sacharidy | 39 g |
z toho cukry | 23 g |
Bílkoviny | 6 g |
Sůl | 0.67 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Skořápkové plody |