Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

-31 %

Nocciolata

Nocciolata BIO Lískooříšková pomazánka

250 g
BIO
Akce do 14. 12.
119,90 Kč  174,90 Kč
479,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lískooříšková pomazánka Nocciolata vyrobená z pečlivě vybraných BIO surovin. Krém má intenzivní chuť pražených lískových oříšků s jemným kakaovým podtónem. Konzistence je krémově hladká a snadno roztíratelná. Neobsahuje palmový olej, umělá aromata ani konzervanty.

Použití

Nocciolata je výborná na pečivo, palačinky, wafle, francouzské toasty, do dezertů nebo jen tak na lžičku. 

O výrobci

Rigoni di Asiago S. r. l. je italská společnost sídlící v Asiago v provincii Vicenza. Podník působí v potravinářském sektoru, je známý výrobou medu a džemů. Společnost byla založena v roce 1997 jako Rigoni di Asiago Srl, přičemž většina podílů zůstala rodině Rigoni. Firma vyrábí organické produkty jako DolceDì (BIO sladidlo), Fiordifrutta (BIO džemy), Fruttosa (BIO ovoce na lžičku), BIO med a Nocciolata (BIO krém z kakaa a lískových oříšků). V roce 2020 získal Andrea Rigoni ocenění Premio Civiltà Veneta za svůj závazek k udržitelnosti. Rigoni di Asiago exportuje své produkty do USA a několika evropských zemí, včetně České republiky.

Skladování

Skladujte při teplotě 18–24 °C.

Výrobce

Rigoni di Asiago S.r.l.
Via Oberdan 28
36012 Asiago
Itálie

Cukr*, pasta z lískových ořechů* 18,5 %, slunečnicový olej*, sušené odstředěné mléko*, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku* 6,5 %, kakaové máslo*, emulgátor: sójový lecitin*, vanilkový extrakt*. *BIO

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2270 kJ/544 kCal
Tuky32 g
z toho nasycené mastné kyseliny5.7 g
Sacharidy54 g
z toho cukry51 g
Bílkoviny8.1 g
Sůl0.12 g
Vláknina3.6 g

Alergeny

Sójové boby
Mléko
Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.