
Nocciolata
Nocciolata BIO Lískooříšková pomazánka
250 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lískooříšková pomazánka Nocciolata vyrobená z pečlivě vybraných BIO surovin. Krém má intenzivní chuť pražených lískových oříšků s jemným kakaovým podtónem. Konzistence je krémově hladká a snadno roztíratelná. Neobsahuje palmový olej, umělá aromata ani konzervanty.

Použití
Nocciolata je výborná na pečivo, palačinky, wafle, francouzské toasty, do dezertů nebo jen tak na lžičku.
O výrobci
Rigoni di Asiago S. r. l. je italská společnost sídlící v Asiago v provincii Vicenza. Podník působí v potravinářském sektoru, je známý výrobou medu a džemů. Společnost byla založena v roce 1997 jako Rigoni di Asiago Srl, přičemž většina podílů zůstala rodině Rigoni. Firma vyrábí organické produkty jako DolceDì (BIO sladidlo), Fiordifrutta (BIO džemy), Fruttosa (BIO ovoce na lžičku), BIO med a Nocciolata (BIO krém z kakaa a lískových oříšků). V roce 2020 získal Andrea Rigoni ocenění Premio Civiltà Veneta za svůj závazek k udržitelnosti. Rigoni di Asiago exportuje své produkty do USA a několika evropských zemí, včetně České republiky.

Skladování
Skladujte při teplotě 18–24 °C.
Výrobce
Rigoni di Asiago S.r.l.
Via Oberdan 28
36012 Asiago
Itálie
Cukr*, pasta z lískových ořechů* 18,5 %, slunečnicový olej*, sušené odstředěné mléko*, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku* 6,5 %, kakaové máslo*, emulgátor: sójový lecitin*, vanilkový extrakt*. *BIO
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 2270 kJ/544 kCal |
| Tuky | 32 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5.7 g |
| Sacharidy | 54 g |
| z toho cukry | 51 g |
| Bílkoviny | 8.1 g |
| Sůl | 0.12 g |
| Vláknina | 3.6 g |
Alergeny
| Sójové boby |
| Mléko |
| Skořápkové plody |