
Perenzin
Perenzin Kozí sýr zrající v tramínových matolinách s bílým vínem
200 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
212,41 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Italský sýr z kozího mléka značky Perenzin. Vyrábí se z kozího mléka a následně zraje v matolinách z odrůdy Tramín (Traminer marc). Tento jedinečný proces mu propůjčuje jemné květinové aroma a chuťové nuance vína. Na povrchu se nachází tenká kůra pokrytá tramínovými matolinami, které sýru dodávají nejen charakteristické aroma, ale i zlatavý odstín. Textura je pevná, ale zároveň máslová. Chuť je jemně nasládlá, s typickým tramínovým tónem a aromatickým dozvukem vína. Doba zrání je nejméně 150 dnů.
Obsah laktózy <0,01 g/100 g.

Použití
Ideální jako součást sýrového talíře nebo jako elegantní předkrm.
O výrobci
Perenzin Latteria je tradiční italské sýrařství založené v roce 1898 u města San Pietro di Feletto v regionu Benátsko. Rodinný podnik nyní vede generace pod vedením Emanuela Perenzin a stal se uznávanou značkou v oblasti řemeslné výroby sýrů. Výroba zahrnuje mléko z krav, koz i býků, z kterých vznikají čerstvé i zrající sýry, včetně BIO certifikací a řady experimentálních úprav (bylinky, listy, víno).

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Perenzin Latteria
Via Cervano 85
31020 San Pietro di Feletto (TV)
Itálie
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 14 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Sýr (kozí mléko, jedlá sůl, syřidlo), tramínové matoliny 3 %, bílé víno
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 1744 kJ/421 kCal |
| Tuky | 36.5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 28.1 g |
| Sacharidy | 0.8 g |
| z toho cukry | 0.2 g |
| Bílkoviny | 22.4 g |
| Sůl | 1.7 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |