Restaurant Šubrt

Restaurant Šubrt Bramborová polévka s houbami a majoránkou, 2 porce

0,6 l
131,30 Kč 218,83 Kč/l

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tradiční a sytá polévka s bramborami a houbami.

Dokonale vyvážená chuť. 

Použití

Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.

O výrobci

Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.

Skladování

Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.

Výrobce

Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika

Složení

Pitná voda
Zeleninový vývar
Pitná voda
Mrkev
Celer
Petržel
Cibule
Řepkový olej
Jedlá sůl
Pepř mletý
Bobkový list
Nové koření
Pepř celý
Brambory18 %
Mrkev
Celer
Cibule
Slanina 3 %
Vepřové maso
Pitná voda
Jedlá sůl
Stabilizátory
E450 - Difosforečnany
E451 - Trifosforečnany
Želírující látka
E407 - Karagenan
Antioxidant
E316 - Erythorban sodný
Konzervant
E250 - Dusitan sodný
Barvivo
E150 - Karamel
Řepkový olej
Směs hřibů2 %
Hřib smrkový
Hřib hnědý
Křemenáč osikový
Hřib strakoš
Žampiony1 %
Česnek
Jedlá sůl
Pepř mletý
Majoránka
Kmín
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota307 kJ/73 kCal
Tuky3.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Sacharidy9 g
z toho cukry3.7 g
Bílkoviny0.9 g
Sůl0.31 g
Vláknina0 g

Alergeny

Celer
Oxid siřičitý a siřičitany
Může obsahovat stopy:
Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.