• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 ks placek lavash
  • 1/2 salátové okurky
  • 100 g cherry rajčat
  • 3 lžíce omáčky Adžika
  • 100 g polníčku
  • 120 g zakysané smetany
  • 300 g kuřecích prsou
  • 1 červená cibule
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 lžíce oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Oloupejte cibuli a nakrájejte na malé kostičky.
  • 2Očistěte kuřecí prsa a nakrájejte na nudličky.
  • 3Rozpalte pánev a na lžíci oleje orestujte cibulku. Trvá to asi 3 minuty, než zesklovatí. Následně přidejte k cibuli nakrájené kuřecí maso a restujte, dokud nebude maso zcela propečené.
  • 4Mezitím si nakrájejte rajčata na půlky a salátovou okurku na kolečka.
  • 5Přesuňte maso stranou z plotýnky do misky nebo na talíř a na stejnou pánev přidejte 3 lžíce omáčky Adžika. Omáčku stačí jen prohřát a není potřeba ji dále dochucovat.
  • 6Připravte dip tak, že smícháte zakysanou smetanu se solí a pepřem.
  • 7Lavash placku přepulte a na každou půlku naneste po celé její šířce (v pruzích vedle sebe) polníček, kuřecí směs, rajčátka, okurku a dip.
  • 8Nakonec vše zarolujte do rolky a servírujte společně se zbylým dipem. Pokud jsou rolky moc velké, můžete je před podáváním přepůlit.
     
Rohlík vaří

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

2 ks placek lavash

Lavash bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1/2 salátové okurky

Salátová okurka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

100 g cherry rajčat

 

3 lžíce omáčky Adžika

 

100 g polníčku

 

120 g zakysané smetany

 

300 g kuřecích prsou

 

1 červená cibule

 

Sůl

 

Pepř

 

1 lžíce oleje