Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

KUŘE

  • 2 mini kuřátka po 400 g
  • 2 lžíce olivového oleje

MARINÁDA

  • 15 g čerstvé červené chilli papričky
  • 100 ml citronové šťávy
  • 2 sušené chilli papričky
  • 1 lžíce najemno nakrájeného tymiánu
  • 1 lžíce najemno nakrájeného rozmarýnu
  • 4 bobkové listy
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • špetka pepře
  • ½ lžičky soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Tohle jídlo nejlépe doplníte svěžím, lehkým vínem. Vybírat můžete z šumivých, bílých, růžových i červených.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Kuřátka rozřízneme podél páteře a rozložíme je jako knihu. Důkladně je promícháme s marinádou a necháme v lednici odležet alespoň 3 hodiny, nejlépe však přes noc.
  • 2Kuřátka vyjmeme z marinády, položíme je kůží dolů na rozpálený gril, přiklopíme ho a grilujeme 3 minuty. Poté je obrátíme, znovu přiklopíme gril a grilujeme další 3 minuty. Takto pokračujeme, dokud nejsou kuřátka měkká.

Postup na marinádu

  • 1Čerstvou chilli papričku nakrájíme najemno, sušené chilli papričky rozdrtíme nahrubo. Všechny suroviny důkladně promícháme v míse.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

KUŘE

2 mini kuřátka po 400 g
Mini kuřátko bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
2 lžíce olivového oleje
Olivový olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

MARINÁDA

15 g čerstvé červené chilli papričky
 
100 ml citronové šťávy
 
2 sušené chilli papričky
 
1 lžíce najemno nakrájeného tymiánu
 
1 lžíce najemno nakrájeného rozmarýnu
 
4 bobkové listy
 
1 lžíce bílého vinného octa
 
špetka pepře
 
½ lžičky soli
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Tohle jídlo nejlépe doplníte svěžím, lehkým vínem. Vybírat můžete z šumivých, bílých, růžových i červených.