• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.
6 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 20 g kaparů v nálevu
  • 20 g nakládaných okurek
  • 10 g oloupané cibule
  • 300 ml majonézy
  • 1 lžička citronové šťávy
  • špetka soli
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • špetka cukru krupice
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Kapary propláchneme a necháme okapat. Poté je nakrájíme najemno. Okurku najemno nastrouháme. Cibuli nakrájíme najemno.
  • 2Do mísy dáme majonézu, přidáme kapary, okurky, cibuli, cukr a citronovou šťávu. Dle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Dobře promícháme a necháme půl hodiny vychladit v lednici.

TIP

Recept na domácí majonézu naleznete v kategorii "Přílohy". Do této omáčky můžete vmíchat i jedno uvařené vejce nakrájené najemno. Můžete přidat špetku kajenského pepře nebo pár kapek tabasca. Můžete přidat lžičku kremžské hořčice. Pak už ale nepřidávejte cukr.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

20 g kaparů v nálevu
20 g nakládaných okurek
10 g oloupané cibule
 
300 ml majonézy
 
1 lžička citronové šťávy
 
špetka soli
 
špetka čerstvě mletého pepře
 
špetka cukru krupice