• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.
1 PLECH

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Svazek kadeřávku (cca 200 g)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • Sezamová semínka na posypání
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Listy kadeřávku důkladně omyjte a zbavte tvrdých částí stonků. Nakrájejte je nebo natrhejte na menší kusy tak, aby šly bez problémů sníst na jedno sousto.
  • 2V míse smíchejte olivový olej se solí a pepřem.
  • 3Omyté a osušené kusy kadeřávkových listů potřete ochuceným olejem a vyskládejte na pečící plech tak, aby se vzájemně nepřekrývaly.
  • 4Pečte přibližně 7 minut v troubě rozehřáté na 180°C. Výsledkem budou křupavé, stále ještě trochu zelené, kadeřávkové chipsy.

TIP

Chipsy můžete na závěr posypat sezamovými semínky.
Rohlík vaří
Autor receptu

SUROVINY

Svazek kadeřávku (cca 200 g)
2 lžíce olivového oleje
Špetka soli
 
Špetka pepře
 
Sezamová semínka na posypání