Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g tučného tvarohu
  • 140 g jogurtu s 0 % tuku
  • 100 g ricotty
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 30 celozrnných sušenek
  • 2 jablka cca 360 g
  • 1 lžička mleté skořice
  • 20 g lískových ořechů

SUROVINY NA DATLOVÝ KARAMEL

  • 130 g datlí Medjool
  • 100 ml smetana na vaření 12%

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Datle zalijeme vodou a necháme 1 hodinu odpočinout. Následně odstraníme pecku, vložíme do sekáčku a rozmixujeme. Přidáme smetanu a 3 lžíce vody a znovu krátce mixujeme do hladké konzistence.
  • 2Troubu předehřejeme na 180°C. Jablka oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na menší kostky. Zasypeme 1 lžičkou mleté skořice, promícháme, vysypeme na plech s vyložený pečícím papírem a pečeme 15 minut.
  • 3Sušenky rozdrtíme. Na krém smícháme tvaroh, jogurt, ricottu a vanilkový extrakt.
  • 4Na dno skleničky vložíme část krému. Na něj nasypeme drcené sušenky, nalijeme datlový karamel a zasypeme částí pečených jablek. Na další vrstvu použijeme zbytek krému, datlový karamel a pečená jablka. Celý dezert pak posypeme nasekanými lískovými ořechy.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY NA DATLOVÝ KARAMEL