• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 650 g kuřecích prsou
  • 2 lžíce světlé miso pasty
  • 100 g kukuřičné strouhanky
  • 1 lžička kari koření
  • ½ lžičky mletého koriandru
  • 1 hrst nahrubo nasekaného čerstvého koriandru (lze vynechat)
  • 20 g černého sezamu (nebo bílého)
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 stroužek česneku (utřený)
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Pepř

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení
  • Chilli mleté

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 185–190 °C, připravte si plech (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
  • 2Kuřecí prsa omyjte, očistěte a rozkrojte podélně na poloviny. Následně maso opepřete, ale nesolte, protože jednotlivé ingredience jsou dost slané.
  • 3Nyní si připravte 2 mísy. Do jedné dejte kukuřičnou strouhanku, kari koření, mletý koriandr, čerstvý koriandr a černý sezam a promíchejte. Do druhé mísy vložte miso pastu, sójovou omáčku, česnek, olej a pepř a promíchejte.
  • 4Připravené kuřecí řízky následně potřete směsí z miso pasty a poté obalte ve směsi z kukuřičné strouhanky. Hotový řízek položte na připravený plech a postup opakujte, dokud nezpracujete zbytek masa.
  • 5Plech s řízky následně vložte do vyhřáté trouby a pečte 25–28 minut na 185–190 °C. Po upečení podávejte.
Tip
Pokud máte rádi pálivější pokrmy, do obalovací směsi doporučujeme přidat chilli.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE