• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
10 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g krupicového cukru
  • 100 g bílků (mohou být mražené)
  • 50 g hořké čokolády (nejlépe 70%)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Bílky s cukrem dáme do skleněné nebo kovové mísy, tu postavíme do vodní lázně a na mírném ohni směs za neustálého míchání zahříváme, dokud se nerozpustí cukr. Mísu sundáme z vodní lázně a bílky šleháme 10 minut. Vznikne pevný a lesklý sníh.
  • 2Během šlehání bílků rozpustíme ve vodní lázni čokoládu a necháme ji lehce prochladnout.
  • 3Cukrářský sáček se zdobicí špičkou (použila jsem Wilton 1M) naplníme sněhem a na jednu stranu sáčku nalijeme rozpuštěnu čokoládu. Na plech vyložený pečicím papírem stříkáme v nevelkých rozestupech větší pusinky.
  • 4Pečeme 90 minut v troubě vyhřáté na 120°C bez ventilátoru. Po upečení necháme vychladnout na plechu a opatrně sloupneme z pečicího papíru.
Tip
Uchováváme v uzavíratelné nádobě.
Laskominy od Maryny

Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

200 g krupicového cukru

Cukr krupice bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

100 g bílků (mohou být mražené)

Vejce bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

50 g hořké čokolády (nejlépe 70%)