Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

SUROVINY

  • 400 g hovězího masa
  • 1 balení nudlí bún
  • mungo klíčky
  • klasnatka
  • koriandr
  • perila
  • 2 stroužky česneku
  • 1 citrónová tráva
  • 1 mrkev
  • 1/2 okurky
  • arašídy
  • pepř
  • sůl

SUROVINY NA ZÁLIVKU

  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 1-2 stroužky česneku
  • 1 chilli paprička

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

POSTUP

  • 1
    Maso nakrájejte na co nejtenčí plátky, přidejte 2 lžíce rybí omáčky, špetku soli, nastrouhaný česnek, nadrobno nasekanou citrónovou trávu, jednu lžíci oleje, špetku pepře a nechte půl až hodinu odležet.
  • 2
    Všechnu zeleninu a bylinky nakrájejte na tenké nudličky. Arašídy opražte na pánvi a rozdrťte v hmoždíři anebo válečkem.
  • 3
    Nudle bún uvařte (podle návodu). Po uvaření je propláchněte studenou vodou, aby se nelepily, a poté znovu horkou vodou.
  • 4
    Na rozpálené pánvi zprudka orestujte maso a dochuťte dle potřeby.
  • 5
    Do velké mísy vložte nudle bún, zeleninu, mungo klíčky, bylinky, maso a vše zalijte zálivkou. Na závěr posypeme arašídy.

POSTUP NA ZÁLIVKU

  • 1
    Všechny suroviny smícháme se 4 lžícemi vody.
Marcela Vuong
Autor receptu
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.