Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g hladké špaldové mouky
- 50 ml olivového oleje
- 110 ml podmáslí
- 1 lžíce máku
- ½ lžičky prášku do pečiva
- ½ lžičky prášku do pečiva
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Všechny suroviny smícháme na vále a rukama důkladně prohněteme, až vznikne pružné těsto.
- 2Dáme do lednice na 30 minut odpočinout.
- 3Troubu vyhřejeme na 180°C. Těsto rozválíme na tloušťku 2 mm. Průběžně podsypáváme moukou, ale jen tolik, aby se těsto nelepilo. Vykrájíme různé tvary a přendáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme do zlatova 18 - 20 minut.

Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!