• Milí zákazníci, omlouváme se!
    Z důvodu výpadku platební brány na straně poskytovatele není aktuálně možné uhradit objednávky online. Pro dokončení objednávky je potřeba zvolit platbu na místě.
    Zobrazit více

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA RYBU

  • 4 filety halibuta (150 g)
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • 150 g mraženého hrášku
  • 3 stružky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • Klíčky hrášku
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY NA PESTO

  • 150 g mraženého hrášku
  • 50 g strouhaného parmezánu
  • 50 g olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 hrst čerstvé bazalky
  • 10 lístků máty
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejprve si připravíme pesto. Hrášek necháme povolit na pokojovou teplotu. Ve vyšší nádobě smícháme hrášek, parmezán, drcený česnek, bylinky a olivový olej. Ponorným mixérem rozmixujeme dohladka. Vmícháme citrónovou šťávu a případně dle chuti dosolíme. Dáme stranou.
  • 2
    Rybu osolíme, opepříme a zakapeme citrónovou šťávou. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje a 1 lžíci másla. Halibuta restujeme dozlatova. Z každé strany 3 - 4 minuty. Stáhneme ze sporáku, na každý filet dáme lžíci hráškového pesta a pod pokličkou necháme pesto rozehřát.
  • 3
    Zbylý česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Na 1 lžíci másla orestujeme česnek dozlatova, přidáme hrášek a jen pár minut zprudka restujeme. Hrášek musí zůstat pevný a sytě zelený. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Halibuta s pestem podáváme s restovaným hráškem a posypeme klíčky.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY NA RYBU

SUROVINY NA PESTO